zozijn maakt zich op voor truckersdag

Voor de cliënten van Zozijn Salland, een woonvoorziening voor mensen met een verstandelijke beperking, wordt zaterdag weer een truckersdag gehouden. Deze dag wordt georganiseerd door de soos organisatie van Zozijn in samenwerking met Chauffeursvereniging DUS ( Drivers Uut Salland). De veiligheid op de weg wordt weer verzorgd door motorvereniging Free-Wheels uit Heeten.

De tocht kan ook dit jaar weer plaatsvinden dankzij verschillende sponsoren en vrijwilligers. De diverse transportbedrijven en chauffeurs doen vrijwillig mee om de cliënten weer een onvergetelijke dag te bezorgen. De tocht start om ongeveer 13.00 uur in Raalte-Noord (locatie Kemphaan) en gaat dan over de Weidelaan richting stoplichten, dan richting Mariënheem, Haarle, Heeten, Wesepe, Broekland en weer terug naar Raalte. De trucks komen Raalte weer binnen op de BK-straat. De tocht gaat vervolgens via de Westdorplaan, Brugstraat, Aakstraat over het industrieterrein, waarna men via de Weidelaan weer uitkomt bij de Zozijn-locatie.

Er wordt telkens gereden in groepen van 30 trucks. In het totaal doen er ongeveer 120 trucks mee. Zozijn Salland hoopt uiteraard op veel publieke belangstelling langs de route, want dit maakt het extra leuk voor de mensen met een verstandelijke beperking.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.