waterschap bouwt dijkmagazijn in broekland

Bij het districtskantoor van het Waterschap Groot Salland aan de Nieuwe Deventerweg in Broekland, komt een nieuw dijkmagazijn voor opslag van materieel voor dijkcalamiteiten. Naast de bouw van het nieuwe dijkmagazijn wordt tevens een aantal voorzieningen gerealiseerd voor de districtslocatie zelf.

Het dijkmagazijn gaat dienen als onderkomen voor het dijkleger en materialen die tijdens calamiteiten aan de waterkeringen van het Waterschap Groot Salland gebruikt worden. Het nabij gelegen district gaat ook gebruik maken van het magazijn. Het gebouw wordt gebouwd aan de Nieuwe Deventerweg 52 in Broekland. Naast het bouwen van het magazijn wordt voor de veiligheid ook de uitrit naar de openbare weg verbeterd en het parkeerterrein vergroot.

Inmiddels is met de bouw van het dijkmagazijn begonnen. De fundering is ontgraven en gestort en de metselwerkzaamheden zijn in volle gang. Daarna wordt het grondwerk voor de verharding aangepakt. Naar verwachting is het werk in juni gereed.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.