Home / archiefcentraal / wat een prachtig wandelweekend

wat een prachtig wandelweekend

Een mooier weekend had Wandelgroep Raalte niet kunnen bedenken voor haar jaarlijkse wandelweekend. Op zaterdag en zondag kon je vanaf Pannenkoekenhuis Laurel’s aan de Varkensmarkt starten voor routes van 5 tot 40 kilometer. Nou, daar hebben wandelliefhebbers massaal gebruik van gemaakt. Zaterdagmorgen, tien minuten na de officiële starttijd, struinde er al een lint van wandelaars langs het Overijssels Kanaal op weg naar de achterliggende natuur. Onze fotograaf heeft even gewacht op wat minder mensen, want dan kun je veel beter zien hoe mooi je de natuur inwandelt als je nog maar vijf minuten uit hartje Raalte weg bent. De wandelingen waren dit jaar uitgezet richting Mariënheem en Luttenberg. De Wandelgroep kiest ieder jaar voor nieuwe windrichtingen.

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.