vrijwilligersactie voor pompdagen een succes

De Stichting Heija Heino, organisator van de Heinose Pompdagen, hield zaterdag op het Marktplein in Heino een actie om vrijwilligers te werven. En met succes! Zo’n 15 personen schreven zich ter plekke in.

Cor Dekkers, voorzitter Heija Heino, is tevreden. “Het is niet voor niets geweest! Er was veel belangstelling bij onze stand en er zijn heel wat mensen met een vacaturekrant naar huis gegaan. We zien de toekomst van de Heinose Pompdagen weer met vertrouwen tegemoet!”

Heija Heino is op zoek naar vrijwilligers in álle geledingen; óók voor bestuurlijke taken. Zo is de stichting al twee jaar op zoek naar een eerste penningmeester. Dekkers: “Zowel voor het algemeen bestuur als het dagelijks bestuur kunnen we nog mensen gebruiken. Niet alleen voor de voorbereidingswerkzaamheden, ook tijdens de evenementen/activiteiten is hulp meer dan welkom. Ook voor eenmalige klussen hebben we vele handen nodig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.