Home / archiefcentraal / vrijwilligersactie voor pompdagen een succes

vrijwilligersactie voor pompdagen een succes

De Stichting Heija Heino, organisator van de Heinose Pompdagen, hield zaterdag op het Marktplein in Heino een actie om vrijwilligers te werven. En met succes! Zo’n 15 personen schreven zich ter plekke in.

Cor Dekkers, voorzitter Heija Heino, is tevreden. “Het is niet voor niets geweest! Er was veel belangstelling bij onze stand en er zijn heel wat mensen met een vacaturekrant naar huis gegaan. We zien de toekomst van de Heinose Pompdagen weer met vertrouwen tegemoet!”

Heija Heino is op zoek naar vrijwilligers in álle geledingen; óók voor bestuurlijke taken. Zo is de stichting al twee jaar op zoek naar een eerste penningmeester. Dekkers: “Zowel voor het algemeen bestuur als het dagelijks bestuur kunnen we nog mensen gebruiken. Niet alleen voor de voorbereidingswerkzaamheden, ook tijdens de evenementen/activiteiten is hulp meer dan welkom. Ook voor eenmalige klussen hebben we vele handen nodig.”

Lees ook

Bibliotheek Salland weer helemaal open

REGIO – Sinds maandag 27 september zijn de vestigingen van de Bibliotheek Salland weer volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.