voorjaarskermis raalte voortvarend van start

De nieuwe opzet van de voorjaarskermis op de Domineeskamp in Raalte lijkt een succes. Woensdagmiddag (de eerste dag) was het al gezellig druk op het kermisterrein. De Sallandse jeugd gebruikte de vrije woensdagmiddag meteen voor een bezoek aan de kermis.

De drukte had waarschijnlijk ook alles te maken met de ‘euro-dag’, oftewel alle attracties voor slechts één euro. Of het donderdag en vrijdag ook storm loopt op de Domineeskamp is nog even de vraag, want de jeugd heeft deze week géén vakantie. Aan het weer zal het de komende dagen echter niet liggen, want de weersverwachtingen zijn uitermate goed.

Verder krijgt de kermis vrijdagavond bezoek van clown Bassie, de wederhelft van Adriaan. Bassie loopt vrijdag rond op het kermisterrein en deelt vrijkaartjes uit voor de attracties. De voorjaarskermis in Raalte duurt tot en met zondag 15 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.