Home / archiefcentraal / voor plusheeten eindigt seizoen in mineur

voor plusheeten eindigt seizoen in mineur

Voor de handbaldames van Plus/Heeten is het seizoen in mineur geëindigd. De ploeg van interim coach Monique Swartjes wist ook zondagmiddag de rangordewedstrijd tegen Hellas 2 niet te winnen. Op neutraal terrein in Apeldoorn werd het 28-24 voor de formatie uit Den Haag, dat nu als eerste in aanmerking komt voor een eventuele vrije plek in de hoofdklasse.

De Heetense dames lieten de afgelopen weken twee kansen liggen om kampioen te worden in de regioklasse B. Allereerst gooide het Limburgse Sittardia roet in het eten en vorige week was Holten te sterk in een rechtstreeks duel om de titel. Nu ook de rangordewedstrijd geen overwinning heeft opgeleverd, is de kans zéér groot dat Heeten niet promoveert. En dus kan de ploeg zich opmaken voor een nieuw seizoen in de regioklasse.

Voor meer foto’s van de wedstrijd tussen Heeten en Hellas kijk op www.handbalheeten.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.