voor plusheeten eindigt seizoen in mineur

Voor de handbaldames van Plus/Heeten is het seizoen in mineur geëindigd. De ploeg van interim coach Monique Swartjes wist ook zondagmiddag de rangordewedstrijd tegen Hellas 2 niet te winnen. Op neutraal terrein in Apeldoorn werd het 28-24 voor de formatie uit Den Haag, dat nu als eerste in aanmerking komt voor een eventuele vrije plek in de hoofdklasse.

De Heetense dames lieten de afgelopen weken twee kansen liggen om kampioen te worden in de regioklasse B. Allereerst gooide het Limburgse Sittardia roet in het eten en vorige week was Holten te sterk in een rechtstreeks duel om de titel. Nu ook de rangordewedstrijd geen overwinning heeft opgeleverd, is de kans zéér groot dat Heeten niet promoveert. En dus kan de ploeg zich opmaken voor een nieuw seizoen in de regioklasse.

Voor meer foto’s van de wedstrijd tussen Heeten en Hellas kijk op staging2.handbalheeten.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.