volleybalinstuif salvora weer groot succes

De jaarlijkse volleybalinstuif van de Raalter volleybalvereniging Salvora was vrijdagochtend weer een groot succes. Maar liefst tachtig kinderen stonden op hun vrije dag al in alle vroegte te trappelen voor de Rohdahal, om kennis te maken met volleybal.

Om de jeugd wat meer in de volleybalsport te interesseren, heeft Salvora het Circulatie Mini Volleybal (CMV) geïntroduceerd. Kinderen van zes tot en met twaalf jaar leren hierbij spelenderwijs het volleybalspel kennen. Onder deskundige leiding werd er vrijdagochtend training en uitleg gegeven over het CMV. De volleybalinstuif werd afgesloten met een écht potje volleybal.

Voor meer informatie over het CMV kan er contact worden opgenomen met Klaas Hilverda via 0572-355993 of Herman Weggelaar via 0572-354384. Of kijk op staging2.salvora.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.