voetbal zeer populair bij heinose meiden

De voetbalvereniging Heino heeft op de woensdagmiddagen 4 en 18 april met groot succes een voetbalinstuif gehouden voor meiden van de basisscholen uit Heino, Lierderholthuis en Laag Zuthem. Maar liefst 180 meiden hadden zich aangemeld voor deze twee middagen voetballen op sportpark De Kampen aan de Stationsweg in Heino.

De eerste middag (4 april) stond in het teken van leuke voetbalactiviteiten, die door de trainers van de voetbalvereniging waren opgezet. Op het programma stonden onder andere positiespelletjes, hard schieten, zuiver schieten, techniektraining en penalty’s nemen tegen Tom Vastenavond (de keeper van Heino 1). De leerzame middag werd uiteraard afgesloten met een echte partij voetbal.

Het voetbalinstuif voor meiden kreeg op woensdag 18 april een vervolg. De 180 deelnemende voetbalmeiden konden zich die middag uitleven tijdens het groots opgezette vier tegen vier toernooi. Voor meer informatie over meidenvoetbal in Heino kijk dan op de site van VV Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.