turnsters hevo op dreef in vroomshoop

De recreatieve turnsters van gymnastiekvereniging Hevo Heino hebben zaterdag, 31 maart, een puike prestatie neergezet bij finalewedstrijden in Vroomshoop. De turnsters hadden zich twee weken geleden al op sublieme wijze geplaatst voor deze finale en presteerden ook op de finaledag zelf erg goed.

De meisjes van Hevo Heino deden mee in de achtste en zesde divisie. In de achtste divisie werd Ramona ter Maat op haar eigen niveau eerste. In een andere klasse eindigde Nicky ter Maat als derde. Hilde Dijkhuis ging er met de vierde plek vandoor. Vivianne Meewis werd dertiende. En tot slot zaten Jolyn Pellegrom en Femke Dijkhuis in dezelfde competitie en werden respectievelijk vierde en achtste. Als enige in de zesde divisie kwam Ellis Koenjer uit, zij pakte het brons.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.