Home / archiefcentraal / tmfs valerio in de leeren lampe

tmfs valerio in de leeren lampe

Discotheek De Leeren Lampe in Raalte presenteert zaterdag 21 april een ‘TMF Party’, met medewerking van Valerio Zeno. De mannelijke VJ van TMF kwam onder andere in de schijnwerpers te staan door het populaire televisieprogramma 6Pack, maar verwierf landelijke bekendheid toen hij als VJ aan de slag ging bij Nederlands bekendste muziekzender TMF.

Valerio werd bij TMF meteen in het diepe gegooid; hij moest voor het programma Wakker Worden twee maanden lang iedere dag bij vreemden thuis slapen. Al gauw veroverde de kleine bambino (hij blijft Italiaans) de harten bij de dames. Zaterdagavond is Valerio de hoofdact in de Raalter discotheek, waar ook DJ Bas Ardesch en DJ Juice op het programma staan.

De zalen aan de Almelosestraat 2 in Raalte zijn vanaf 22.00 uur geopend. Voor busvervoer van omliggende plaatsen kan gereserveerd worden via de site van De Leeren Lampe of telefonisch op 0572-355855.

Lees ook

‘Een echt dorpshart waar iedereen zich thuis voelt’

Jelle Vloedgraven vanaf 1 april uitbater van Het Wapen van Wesepe; ‘Ik ben niet vies …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.