Home / archiefcentraal / sv raalte viert kampioenschap uitbundig

sv raalte viert kampioenschap uitbundig

De voetballers van SV Raalte zijn zondagmiddag kampioen geworden van de vijfde klasse H. In en tegen Mariënheem werd het na een krankzinnige slotfase 3-5 voor de Raaltenaren. En dus konden de kurken van de koele champagneflessen.

Raalte begon iets wat zenuwachtig aan het duel, maar kwam toch al na vijf minuten op een 0-1 voorsprong. Het was daarna lang wachten op de tweede treffer, die viel pas vlak voor rust. Toen SV Raalte-speler Christiaan Veltmaat kort na de pauze met een wonderschone goal zijn ploeg op 0-3 zette, leek alles in kannen en kruiken.

Raalte liep uit naar 0-4 en zelfs 0-5. Vervolgens ging bij de ploeg van trainer Reinier Stegeman de voet van het gaspedaal en werd er lustig op los gewisseld. Tot genoegen van de mannen uit Mariënheem, want die kwamen onverwacht terug in de wedstrijd. Mariënheem kwam in korte tijd zelfs tot 3-5 en kreeg ook nog grote kansen voor de 4-5, maar zover kwam het niet. Na het laatste fluitsignaal kon het feest voor de Raaltenaren beginnen.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.