succesvolle verhuizing voor salland centraal

Salland Centraal is dinsdagmorgen met succes verhuisd. De nieuwe nieuwssite voor Salland is overgestapt naar de ‘server’ van Schutte Informatisering, één van de partners van Salland Centraal. Als gevolg van de verhuizing was de site tijdelijk niet bereikbaar. Onze excuses voor het ongemak.

Update woensdag 25 april 11:08

De reden dat de website tijdelijk niet bereikbaar was voor een groot deel van onze bezoekers is een redelijk technisch verhaal. Het komt er in feite op neer dat een verhuizing van een domeinnaam door verschillende providers moet worden opgemerkt en geregistreerd. Het tijdstip waarop dat gebeurt verschilt per provider.

Zo kan het heel goed zijn dat Planet Internet de verhuizing al dinsdagochtend opgemerkt heeft, waardoor klanten van Planet weinig hinder van onze verhuizing hebben gehad. @Home daarentegen merkte onze verhuizing pas later op en voerde dit pas in de loop van de dag door, waardoor onze offline-tijd voor klanten van Essent langer bleek te zijn.

Inmiddels zouden wereldwijd alle providers onze verhuizing moeten hebben geregistreerd, waardoor we nu op iedere computer weer normaal bekeken kunnen worden!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.