succesvol weekend voor sc hevo heino

Voor de trainsters van de Heinose gymnastiekvereniging SC Hevo was het afgelopen weekend flink aanpoten. Zowel zaterdag als zondag gingen ze met de meiden op stap voor turnwedstrijden op verschillende niveaus. Met succes, want de turnsters kwamen met veel prijzen terug in Heino.

In Nieuwleusen was zaterdag een wedstrijd voor de jongste turnsters: de pré instap en de mini’s. Het ging om groepswedstrijden, de punten werden dus per team berekend. Samen kon je dus tot mooie dingen komen en dat deden de meisjes van Hevo dan ook. In wedstrijd 1 (niveau 13) werden Jasmijn Tietema, Cherlynn Land, Amy Koenjer, Kim Temmink en Lydia v.d. Wal tweede. In wedstrijd 3 (niveau 15) deden Beau Luchtenberg, Juliët van Dam, Athina Chimenzie en Kim Tijhuis mee. Zij werden samen heel mooi derde.

Op het Nederlands Kampioenschap voor de vierde divisie werd Heino zaterdag vertegenwoordigd door twee turnsters: Merel Tietema, woonachtig in Zwolle maar al enige tijd trainend in Heino, en Samyra v.d Brink. Het was al een prestatie op zich dat de meiden zich hadden geplaatst voor het NK. En dus gingen de dames opgetogen naar Franeker, om daar goed te presteren. Samyra werd bij de instap in niveau 11 knap achtste en Merel kan apetrots zijn op een geweldige tweede plaats. Zij kreeg dan ook het zilver om haar nek gehangen.

Ook op zaterdag gingen twee koppels van de acro-selectie naar Hellendoorn voor de regiofinale D-niveau. Nina Rozemond met Merel Krot werden hier Overijssels kampioen, een geweldige prestatie. Céleste Polstra werd met haar partner Julia Hoppen zevende bij deze wedstrijd.

Op zondag togen de Heinose trainsters met twee van hun pupillen wederom naar Franeker voor de tweede voorwedstrijd voor Turnsters in de eredivisie en talentendivisie (hier wordt al echt op bijzonder hoog niveau geturnd). Elze Geurts werd bij de jeugd in niveau 4 vijftiende, een goede prestatie. Bente Berendsen, traint ook in Oldenzaal en kwam hier uit voor BOSAN/TON, deed mee bij de pupillen 2 (niveau 3 in de talentendivisie) en werd uiteindelijk zevende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.