springkussen blijft goed en simpel vermaak

Het springkussen op de Grote Markt in hartje Raalte was tijdens de koopzondag prima vertier voor kinderen en ouders. Kinderen kregen er maar geen genoeg van, warm vonden ze het helemaal niet, terwijl hun ouders een eindje verder heerlijk op een terrasje genoten van drankjes waar ze het ook helemaal niet warm van kregen.

Zo’n springkussen blijft altijd en overal simpel vermaak. Blaas hem op en laat hem staan. De rest doen de kinderen zelf. Het vermaak zit ‘m er in, zo legde één van de kinderen uit aan Salland Centraal, “dat je lekker heen en weer kunt deinen op die zachte kussens, zodat je met weinig moeite toch flink heen en weer gehusseld wordt.” Het is dezelfde logica als die van grote trampolines, die je in steeds meer achtertuinen ziet opduiken. Kinderen krijgen er geen genoeg van. Ook niet met de hitte van koopzondag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.