spektakelstuk van muziekvereniging salland

Met het thema ‘Rock Classics’ was de uitvoering van Muziekvereniging Salland, vrijdag- en zaterdagavond in De Kerkehoek in Lierderholthuis voor popliefhebbers een feest van herkenning. De toehoorders, die in grote getale waren gekomen, genoten met volle teugen van stevige, vlotte nummers van onder andere Tina Turner, Toto, Deep Purple, Supertramp en Queen, omlijst door een spectaculaire lasershow.

Peter Nieuwkamp, de nieuwe dirigent van Salland, had er zichtbaar plezier in en bracht de fanfare en het opleidingsorkest tot grote prestaties. Ook de drumband, onder leiding van Gerrit Reijnders wist de toehoorders te boeien met voortreffelijk spel. De gezellige avond werd afgesloten met een verloting en uiteraard werden de vertrouwde gehaktballen weer verkocht. Overigens viert de 44 leden tellende vereniging dit jaar haar 85-jarig bestaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.