Home / archiefcentraal / sintshowpaleis overhandigt cheque

sintshowpaleis overhandigt cheque

Het sinterklaasfeest en de shows van SintShowPaleis mogen al weer bijna vijf maanden achter ons liggen, maar voor de mensen van SintShowPaleis is het nu pas helemaal afgerond.

In Villa Pardoes in Kaatsheuvel ontving Villa Pardoes medewerker Chantal Frijters uit handen van SintShowPaleis voorzitter Eelco Koenjer de cheque met een waarde van 1.500 euro. Dit geld komt uit de opbrengsten van de shows van SintShowPaleis, waaronder de grote SintSurpriseParty die plaats had in de IJsselhallen.

Ieder jaar stelt SintShowPaleis een goed doel centraal, waaraan na de vele optredens een geldbedrag wordt overhandigd. Voor het afgelopen jaar was dat Villa Pardoes, een vakantiehuis waar gezinnen met een ongeneeslijk ziek kind een week alle zorgen opzij kunnen zetten en kunnen genieten van een onbezorgde vakantie. De Villa Pardoes medewerksters waren erg blij met de schenking van SintShowPaleis.

Wat komend jaar het goede doel wordt voor SintShowPaleis is nog niet bekend. Wel is bekend geworden dat SintShowPaleis ook dit jaar Zwolle weer aan doet. Nu met twee shows in het theater van Regardz Meeting Centre (voorheen de Buitensociëteit) op zondag 25 november.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.