Home / archiefcentraal / seizoen blekkerhoek sensationeel geopend

seizoen blekkerhoek sensationeel geopend

Het speeltuinseizoen in de Blekkerhoek in Raalte-dorp is weer open. Wethouder Ben Haarman was zaterdagmiddag de eerste die gebruik maakte van een nieuwe attractie. Ze hadden de wethouder gevraagd omdat de gemeente een beetje geholpen had bij de verwezenlijking van de nieuwe speelattributen, maar daar wilde Haarman niet veel van weten.

“Dat dit voor elkaar is gekomen, hebben jullie aan jezelf te danken en aan al die vrijwilligers die jullie hebben.” Op de nieuwe kabelbaan suizde hij als Tarzan langs een touw naar beneden. Onderweg moest hij dwars door een papieren afzetting, waarmee het seizoen geopend was. Speeltuinvereniging de Blekkerhoek heeft 370 contributie betalende leden, de meesten ervan zijn ook nog eens vrijwilliger. Samen onderhouden ze de speeltuin met bijbehorende kantine. In ruil daarvoor hebben kinderen en kleinkinderen een seizoen lang gratis spelen.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.