seizoen blekkerhoek sensationeel geopend

Het speeltuinseizoen in de Blekkerhoek in Raalte-dorp is weer open. Wethouder Ben Haarman was zaterdagmiddag de eerste die gebruik maakte van een nieuwe attractie. Ze hadden de wethouder gevraagd omdat de gemeente een beetje geholpen had bij de verwezenlijking van de nieuwe speelattributen, maar daar wilde Haarman niet veel van weten.

“Dat dit voor elkaar is gekomen, hebben jullie aan jezelf te danken en aan al die vrijwilligers die jullie hebben.” Op de nieuwe kabelbaan suizde hij als Tarzan langs een touw naar beneden. Onderweg moest hij dwars door een papieren afzetting, waarmee het seizoen geopend was. Speeltuinvereniging de Blekkerhoek heeft 370 contributie betalende leden, de meesten ervan zijn ook nog eens vrijwilliger. Samen onderhouden ze de speeltuin met bijbehorende kantine. In ruil daarvoor hebben kinderen en kleinkinderen een seizoen lang gratis spelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.