rennen met winkelwagen over grasklinkers

Weg met die grasklinkers op de Domineeskamp, dat is zo ongeveer het motto van de actie ‘grasklinker’. Zaterdagmorgen startte die actie in het nieuwsprogramma ‘Raalte deze Week’ bij RTV Raalte. Peter Slootbeek en Ton Dollenkamp willen er mee bereiken dat die vermaledijde rotklinkers uit de Domineeskamp verdwijnen.

Het is van de zotte, vindt het tweetal, dat een dergelijk terrein uit dat soort onbegaanbare klinkers bestaat. Want dan kan de aanschaf en aanleg wel goedkoop zijn, je kunt er met een beetje fatsoen niet lopen, laat staan met hoge hakken. Rolstoelers en mensen met een wandelstok kunnen er maar beter helemaal niet komen. En dat is vooral ernstig, omdat de Domineeskamp hét evenemententerrein van Raalte is. Alle tentfeesten worden er gehouden, met Ribs&Blues straks als eerste, maar direct er achter aan het Salland Fesitvial en Stöppelhaene. Is ook één van de kermissen niet op de grasklinkers?

Peter Slootbeek en Ton Dollenkamp willen bewijzen hoe slecht het terrein begaan is. Door een race te organiseren met rollators, rolstoelen, winkelwagentjes, op klompen. Een datum hebben ze nog niet, maar je moet waaghals zijn om daaraan mee te doen, is de stelling van het tweetal. Aanmelden kan alvast via Salland Centraal. Wij zeggen bij deze ook toe met een camera aanwezig te zijn tegen de tijd dat de race wordt gehouden. En wie nu al de proef op de som wil nemen: probeer maar eens met een winkelwagentje over de grasklinkers te rennen en stuur ons de foto’s maar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.