recordaantal deelnemers voorjaarstocht

Een ultieme voorjaarsdag, amper wind en een heerlijk lentezonnetje… Geen wonder dat de Voorjaarstocht van de Heinose Fietstoerclub Heikera zondag met 530 deelnemers een groot succes is geworden. Toerleider Arie Pekkeriet is verheugd en spreekt over een ‘recorddeelname’.

In de Schaapskooi van de VVV in Hoge Hexel had Heikera een eigen stempelpost en het leuke was dat eigen leden Dick Schilder en Wim Horst de koffie schonken. De Voorjaarstocht was het eerste N.T.F.U. evenement van de Heinose Fietstoerclub. De deelnemers hadden de keuze uit vier (gemarkeerde) afstanden: 30, 60, 90 of 150 kilometer.

Ditmaal ging de tocht, met start en finish bij Zalencentrum Oortwijn, in zuidoostelijke richting. De 30 kilometer voerde de 285 deelnemers naar het coulisselandschap rond Heino richting Luttenberg. De 180 deelnemers van de 60- en de 48 deelnemers van de 90 kilometer fietsten extra lussen onder andere richting Hellendoorn. De 150 kilometer, met voorrijders en volgwagen, telde 19 deelnemers die koers zetten naar de grens bij Vriezenveen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.