raalte maakt zich op voor zonnige kermis

Eén voor één kwamen de grote wagens dinsdagmorgen de Domineeskamp in Raalte op rijden. De grote wagens voor de jaarlijkse voorjaarskermis welteverstaan. Woensdag gaat het mobiele pretpark alweer open, dus werden de verschillende attracties dinsdag met man en macht opgebouwd.

Aangezien de voorjaarskermis in Raalte de laatste jaren een beetje in slaap was gesukkeld, heeft de gemeente Raalte dit jaar voor het eerst het bedrijf van Hans Melissen in de arm genomen om de kermis te organiseren. Het organisatiebureau voor kermissen en lunaparken heeft de uitdaging, om de voorjaarskermis in Raalte nieuw leven in te blazen, met beide handen aangegrepen. Met ruim twintig attracties en de zonnige weersverwachtingen heeft Melissen er alle vertrouwen in.

De voorjaarskermis begint woensdag in ieder geval goed. De eerste dag is namelijk meteen de voordelige ‘euro-dag’. Alle attracties kosten dan slechts één euro. Verder krijgt de kermis vrijdagavond bezoek van clown Bassie, de wederhelft van Adriaan. Bassie loopt vrijdag rond op het kermisterrein en deelt vrijkaartjes uit voor de attracties. De voorjaarskermis in Raalte duurt tot en met zondag 15 april.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.