prima competitiejaar heinose tafeltennissers

TTV Heino heeft de afdelingscompetitie tafeltennis regio Zwolle erop zitten, de resultaten mogen er zijn. Onder grote publieke belangstelling werden zaterdag de laatste jeugdwedstrijden van de competitie afgewerkt. De welpen van Heino hadden nog één puntje nodig om hun eerste kampioenschap binnen te halen en deden dat met volle overtuiging. Ze sleepten niet alleen dat puntje binnen, maar wonnen zelfs met 10-0 van Swift 7 uit Deventer.

De uitslagen van de laatste spelweek waren voor de jeugd van TTV Heino niet echt verassend meer; de kaarten bleken al zo goed als geschud. TTV-Heino 3 tegen Swift 7 werd zoals gemeld 10-0. Door deze overduidelijke uitslag is het derde jeugdteam van Heino kampioen geworden in de welpenklasse. TTV Heino 2 was deze laatste competitieweek vrij geloot en eindigde met dertig punten als een goede middenmoter in de vijfde klasse. TTV Heino 1 sloot het seizoen tegen TTV Hoonhorst 3 af met een 3-7 nederlaag. Het eerste jeugdteam van Heino degradeert met deze uitslag uit de derde klasse.

Voor wat betreft de seniorencompetitie is Heino 1 op de vierde plaats geëindigd in de eerste klasse. Degradatie dreigde lange tijd maar door de laatste uitwedstrijd met 5-5 gelijk te spelen tegen Flits 3, werd die dreiging afgewend. Heino 2 werd één na laatste in de derde klasse met 49 punten. Heino 3 werd met 77 punten royaal eerste in de vierde klasse, de kampioen promoveert naar de derde klasse. De voorsprong op nummer twee (Wijhe 6) bedraagt maar liefst 17 punten. Heino 4 werd kampioen door met 7-3 te winnen van Hoonhorst, 4 punten voorsprong op nummer 2 en daarmee gepromoveerd naar de vierde klasse.

Heino 5 is als laatste geëindigd in de vierde klasse met 32 punten en degradeert naar de vijfde klasse. Heino 6, tweede plaats in de vijfde klasse; de overwinning met 8-2 op A Capella 2 uit Zwolle mocht niet meer baten. Heino 7 werd kampioen in de vijfde klasse, ook de laatste wedstrijd tegen Fitacc 6 in Emmeloord werd gewoon met 8-2 gewonnen. Heino 8 handhaaft zich met 60 punten als een goede middenmoter in de vijfde klasse, Heino 9 heeft (met 29 punten) met succes gestreden voor handhaving in de vijfde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.