Home / archiefcentraal / plusheeten kan klus weer niet klaren

plusheeten kan klus weer niet klaren

De handbaldames van Plus/Heeten zijn er wederom niet in geslaagd om kampioen te worden van de regioklasse B. Het beslissingsduel tegen Holten, om promotie naar de hoofdklasse, werd zondagmiddag verloren. In een bomvolle sporthal in Haarle werd het 17-22 in het nadeel van Heeten.

Uiteraard was de verslagenheid in het Heetense kamp na afloop groot, want voor twee weken terug lukte het de ploeg van Monique Swartjes ook al niet om het karwei te klaren. Op de laatste speeldag van de competitie tegen het Limburgse Sittardia ging het toen in de slotfase mis. Eén doelpunt kwam Heeten te kort. Zondagmiddag was het verschil uiteindelijk groter, maar daar zag het zeker niet naar uit.

“De wedstrijd verliep wisselend”, zegt een teleurgestelde Swartjes kort na de wedstrijd. “Het was in de eerste helft voornamelijk stuivertje wisselen.” Bij rust was het verschil slechts twee punten in het voordeel van de dames uit Holten: 9-11. “In de tweede helft begonnen wij goed en kwamen op gegeven moment ook op gelijke hoogte. En juist op het moment dat wij ons goed voelden, ging het mis. Een vrije bal werd gemist en we kregen een dubieuze twee minuten straf. Holten profiteerde daar dankbaar van en die schade konden wij niet meer reparen”, aldus Swartjes, die zich met haar ploeg nu kan opmaken voor een duel tegen Hellas 2.

Het duel tegen Hellas 2 is een zogenoemde plaatsingswedstrijd en wordt gespeeld op zondag 22 april om 15.30 uur in sporthal Mheenpark in Apeldoorn. De winnaar komt eventueel in aanmerking voor een vrije plek in de hoofdklasse, dus absoluut geen garantie.

Voor meer foto’s van de wedstrijd tussen Heeten en Holten kijk op www.handbalheeten.nl.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.