oranje meisjes winnen oefenpot in heeten

Het Nederlands meisjes voetbalteam onder de 17 jaar heeft gister een oefenpot op het sportcomplex van SV Heeten redelijk eenvoudig weten te winnen. De talenten wonnen het oefenduel van een regionaal dameselftal met 2-0. Ongeveer driehonderd bezoekers bezochten het treffen in Heeten.

Dat de oranje meisjes het duel winnend afsloten was voor de tijd nog lang geen zekerheid. De dames van de tegenpartij waren allemaal twee jaar ouder en spelen normaalgesproken ook gewoon in verschillende KNVB-competities, uitkomend in de districten Noord, Oost, Zuid en Zuid II.

De wedstrijd was georganiseerd door de damesvoetbalafdeling van SV Heeten ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan van deze afdeling vorig jaar. Mariska Kogelman uit Heeten deed mee bij de regionale beloften, zij speelt normaal voor Quick ’28 uit Zwolle.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.