open huis bij de schalm zeer geslaagd

Het open huis bij De Schalm in Mariënheem is zondag zeer goed bezocht. De dag stond volledig in het teken van de grondige renovatie die onlangs is afgerond. Het gemeenschapscentrum is van november 2005 tot maart 2007 door meer dan tweehonderd vrijwilligers compleet gerenoveerd en verbouwd.

Veel plaatselijke groepen en sociale voorzieningen maken gebruik van De Schalm: de peuterspeelzaal, diverse zangkoren, de seniorengym, toneelvereniging De Heemspelers, de volksdansgroep en diverse activiteitenclubs voor zowel volwassenen als kinderen. Er is verder een speciale biljartzaal en in de grote zaal wordt regelmatig gekaart. Plaatselijk Belang en het Midzomer-comité hebben er hun vergaderingen, maar er komen ook mensen uit de streek die een zaaltje gebruiken voor besprekingen.

Na de kerkdienst van zondagmorgen werd er onder het genot van een kopje koffie weer even bijgepraat. De Schalm doet bij uitvaarten eveneens dienst als aula. Tijdens de open dag lieten alle verenigingen/gebruikers hun stekkie zien en er waren diverse optredens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.