Home / archiefcentraal / niels wellenberg tekent nieuw contract

niels wellenberg tekent nieuw contract

FC Twente en Niels Wellenberg waren onlangs al tot een overeenstemming gekomen over een nieuw contract. Dinsdagmiddag ondertekende de Raaltenaar zijn nieuwe verbintenis echter pas definitief. Het nieuwe contract van de 24-jairge Wellenberg loopt nu tot medio 2009.

Wellenberg begon zijn voetballoopbaan bij Rohda Raalte en ging al vroeg naar Go Ahead Eagles. In de zomer van 2004 maakte hij de overstap naar FC Twente. Tot dusver speelde Wellenberg 43 competitiewedstrijden voor de Tukkers.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.