mr x van radio 538 op de kermis in raalte

De mysterieuze ‘Mr X’ van Radio 538 heeft donderdagmiddag een bezoek gebracht aan de kermis in Raalte. De onbekende man moet dagelijks door Radio 538 opgelegde opdrachten uitvoeren. Donderdag was die opdracht dus een bezoek brengen aan de voorjaarskermis in Raalte en dat is de man met 50.000 euro om zijn nek goed afgegaan. Hij is in Raalte niet gesnapt en heeft wel bewijsmateriaal achtergelaten (zie foto).

De actie van de commerciële radiozender heet ‘53j8’(spreek uit als: vijf, drie, jacht) en is afgelopen maandag van start gegaan. Mocht voor vrijdag 20 april 21.00 uur Mr X niet zijn ontmaskerd, dan mag Mr X de 50.000 euro zelf houden. De luisteraar die Mr X ontmaskert wint alleen de 50.000 euro netto als deze de zin ‘Ik stop de 53j8’ letterlijk tegen Mr X heeft uitgesproken en de ketting die Mr X om heeft in bezit heeft. Mr X is verplicht om na het uitspreken van de juiste zin de ketting vrijwillig te overhandigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.