midden in het bloesemseizoen

We zitten midden in het bloesemseizoen. Wie het geluk heeft dezer dagen in Zuid Limburg te mogen zijn, kan er langs de Gulp volop van genieten. Flipje van de Betuwe moet ook goede dagen hebben. Maar dichterbij kan ook. In Olst en Wijhe zitten een paar grote fruittelers die straks appels en peren leveren, nu prachtige vergezichten met bomen volop in bloesem.

Overigens rukt de fruitbook ook steeds meer op in reguliere achtertuintjes. Dan staan ze naast de gecultiveerde boombloeiers, die nu het straatbeeld overigens ook prachtig kleuren. We moeten nog wachten tot in het najaar tot de appels en peren eetrijp zijn. Maar je kunt in de buurt natuurlijk al wel vast zoeken naar over de heg hangende takken zodat je tegen die tijd dagelijks een gezond appeltje kunt meepikken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.