medine promoot islam tijdens pasen

Cultureel Centrum Medine Raalte heeft het paasweekend aangegrepen om een open huis te houden. De deuren van het Cultureel Centrum aan de Oude Molenweg 5 (naast de Aula) gingen zaterdag dan ook al in alle vroegte open.

Het open huis geeft iedereen de kans om kennis te maken met de Turkse cultuur. Opvallend is echter dat Medine haar deuren niet alleen op zaterdag opent, maar ook zondag op eerste paasdag. Men kan zondag in plaats van paaseieren eten, dus ook kiezen voor het proeven van diverse Oosterse en Turkse lekkernijen bij Cultureel Centrum Medine Raalte. Verder is de Turkse thee uiteraard gratis en bestaat er de mogelijkheid om het pand te bezichtigen en vragen te stellen. Zo kunnen de vrijwilligers de bezoekers meer informatie geven over de Islam.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.