marienheem voetbalt nergens meer voor

Voor Mariënheem zit het seizoen er op. Er moeten nog wel wat wedstrijden gespeeld worden, maar kampioen worden, degraderen of nacompetitie zitten er niet meer in. En dat is terecht ook, hoorden we Tweede Paasdag langs de lijn: ”We hebben niets in de vierde klasse te zoeken”.

Mariënheem begon Tweede Paasdag veelbelovend aan de thuiswedstrijd tegen Reaal Dronten. Maar een knullige terug-hakbal van Remy Velderman maakte aan alle illusies een eind. Toen een tweede verdedigingsfout ook afgestraft werd, was de pot beslist.

Dat Mariënheem uiteindelijk nog op 1-2 kwam door een terecht toegekende strafschop mocht niet meer baten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.