Home / archiefcentraal / luttenbergse stroatkjals vieren jubileum

luttenbergse stroatkjals vieren jubileum

Het Luttenbergse straatkoor ‘De Stroatkjals’ viert maandag op Koninginnedag het 10-jairg bestaan met een speciaal concert in het amfitheater in Luttenberg. Aan het concert wordt medewerking verleend door drumband en fanfare De Bergklanken en door het gemengde koor Palet uit Luttenberg. Het concert begint om 14.00 uur.

Het straatkoor, dat in 1997 van start ging met zeven mannen die allen graag wilden zingen, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een koor van 23 mannen en één vrouw. De begeleiding van De Stroatkjals bestaat uit twee accordeonisten en een grote en een kleine trom. Verder maakt het koor gebruik van een klepperklomp, een scheepsbel en een tamboerlijn. Voor meer informatie kijk op de website van De Stroatkjals.

Lees ook

Natuurmomenten: Een vervelende stropdas

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.