lemelerveld oppermachtig kampioen

Groot feest in Lemelerveld, want het kampioenschap in de vierde klasse H werd zondag binnengehaald. Dankzij een 0-2 zege in en tegen Holten hoefde er niet eens meer gekeken te worden naar de uitslag van Overwetering, dat prompt ook nog met 2-0 verloor van Haarle.

In Holten bracht Niels Schrijver Lemelerveld op een bevrijdende 0-1 voorsprong. Toen ook Tom Eilert het net nog liet bollen (0-2), was de feestvreugde compleet bij Lemelerveld. De ploeg van trainer Harry Poelhekke is met nog twee wedstrijden op het programma niet meer te achterhalen. Door de nederlaag van Overwetering is Helios nu zelfs de nummer twee, met zeven punten minder dan kampioen Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.