kettingbrief misleidt kinderen in salland

Op de basisscholen in Salland gaat op dit moment een kettingbrief rond waarin kinderen opgeroepen wordt de brief door te sturen naar vier andere kinderen. Doel is de langst lopende kettingbrief ooit te krijgen. TNT-post zou daaraan meewerken door goed te vinden dat de brieven rondgaan zonder postzegel erop.

De brief roept kinderen op binnen vier dagen een kopie verder te sturen naar minstens vier andere kinderen. Dat levert de verzender een leuk cadeau op en de naam van deelnemers wordt vermeld in het Guinessbook of Records for Childeren, als het record verbroken is. Hoe dat met dat cadeau geregeld wordt, meldt de brief niet. Ook is niet duidelijk wanneer het record verbroken is van de brief die al sinds 1996 zou lopen. Feit is wel dat de kinderen die de brief van anderen toegezonden krijgen, doodleuk strafport krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.