jubileum als mijlpaal voor naamswijziging

Installatiebedrijf Jan Nijhof bestaat 40 jaar en dat wordt vrijdag met genodigden en zaterdag met alle belangstellenden gevierd. “Een mooi jubileum, dus dat moet gevierd worden”, zegt Angelique Nijhof, die in 1999 samen met Michel Marsman het bedrijf van haar ouders heeft overgenomen.

Het jubileum is voor het installatiebedrijf in Broekland niet alleen reden om een feest te geven, maar ook om een nieuwe weg in te slaan. De naam Jan Nijhof is namelijk vervangen door Nijhof Installatietechniek. “Het 40-jarig bestaan van het bedrijf leek ons een mooie mijlpaal om deze naamswijziging inclusief het nieuwe logo aan een breed publiek kenbaar te maken”, vertelt directeur Michel Marsman. “Met de naamswijziging en een modernere uitstraling willen we aangeven dat Nijhof Installatietechniek een gezond bedrijf is dat klaar is voor de toekomst.”

Nijhof Installatietechniek kent in haar huidige omvang zestig vaste krachten met een gemiddelde leeftijd van 35 jaar en in drukke periodes wordt ook nog eens gebruik gemaakt van tien tot vijftien uitzendkrachten. “Dat is een omvang waarbij we ons prettig voelen en waarbij onze wortels nog duidelijk zichtbaar zijn. Want we zijn trots op onze geschiedenis en het feit dat we een familiebedrijf zijn”, zegt Angelique. “In dat kader zijn we dan ook veel dank verschuldigd aan Jan Nijhof en Ricky van Gurp, de grondleggers van dit bedrijf. Met hun vakmanschap, gedrevenheid en ondernemersgeest hebben zij een fantastische basis neergezet en we zijn trots dat we sinds 1999 in hun voetsporen zijn getreden”, voegt Michel toe.

Naast een kijkje achter de schermen bij het bedrijf aan de Van Dongenstraat 39 in Broekland, is het voor bezoekers van de jubileumfestiviteiten mogelijk om persoonlijk kennis te maken met de fabrikanten en leveranciers van Nijhof Installatietechniek. “Ja, we creëren op vrijdag en zaterdag in het pand een soort van mini-beurs. Hier zullen een aantal fabrikanten hun producten showen en eventuele belangstellenden van informatie voorzien.”

Een andere bezienswaardigheid tijdens de vieringen van het 40-jarig bestaan, is een expositie van Atelier de Verbeelding uit Wijhe. Kunstatelier de Verbeelding is een kleine werkplek voor mensen met een beperking en maakt onderdeel uit van Stichting ZoZijn. De expositie bij Nijhof bestaat uit ambachtelijke werken van keramiek en verschillende fraaie schilderijen. De voor iedereen toegankelijke open dag bij Nijhof Installatietechniek is op zaterdag 28 april van 10.00 tot 16.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.