Home / archiefcentraal / introductieles nordic walking in schoonheten

introductieles nordic walking in schoonheten

Nordic Walking Salland houdt zaterdag een introductieles ‘Nordic Walking’ bij het winkeltje van de familie Grootenhuis in Schoonheten. De introductieles start om 10.30 uur en staat onder leiding van sportfysiotherapeut en gecertificeerd INWA-Nordic Walking instructeur Leffert Visser. De deelnamekosten bedragen 12,50 euro. Dat is inclusies het gebruik van de poles (stokken) en een kop koffie na afloop. De les duurt ongeveer anderhalf uur. Vooraf aanmelden is noodzakelijk in verband met de groepsgrootte. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Lees ook

Tricklebolt presenteert single met clip van drive-in concert

LEMELE – De Sallandse band Tricklebolt presenteert vrijdag de eerste single van het nieuwe live-album …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.