in trainingskamp voor schoolvoetbaltoernooi

Het staat er weer aan te komen: het prestigieuze schoolvoetbaltoernooi. Wie mag zich een jaar lang de beste Sallandse basisschool op het gebied van voetbal noemen? Woensdagmiddag 4 april vanaf 13.30 uur worden de voorrondes gespeeld op de voetbalvelden van Broekland, SDOL en Rohda Raalte. Twee weken later (woensdag 18 april) zijn de finalerondes bij Rohda op sportpark Tijenraan in Raalte.

Dat het schoolvoetbal nog altijd leeft, bleek dinsdagmiddag wel bij openbare basisschool De Vogelaar in Raalte-Noord. Daar ging zowel de jongens- als de meisjesploeg nog snel in trainingskamp. Tussen de middag werkten de meiden nog even een pittige training af. Maar welke speelsters er morgen in de basis zullen staan bij het team van De Vogelaar, blijft onduidelijk. De meiden willen de concurrentie graag verrassen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.