ijsverkoop al vroeg in t seizoen naar hoogtepunt

Nog nooit zal de Raalter warme bakker annex ijsbereider Jorink met zijn ijsterras zo vroeg in het jaar zulke omzetten hebben gedraaid. Een wachtrij van vijftien mensen was zondag heel gewoon. Maar het geduld hadden de ijsliefhebbers er voor over. Hoewel geduld, Salland Centraal kreeg af en toe wel de indruk dat het de dwingende ogen van kinderen waren, die één van de ouders – vaak is dat dan pappa – deed besluiten toch maar in de rij te gaan staan. Maar als het leed van wachten een keer geleden was, en de keus tussen de vele sooten ijs een keer gemaakt, dan bleek het nadien toch meer dan de moeite waard.

Wie vermoedelijk niet zo genoten heeft van het mooie weer, waren de uitbaters van de loempiakraam op de Grote Markt. Het moet moordend heet zijn geweest in de rijdende frituurpan. En dat, terwijl de klandizie nihil was. Want wie eet er met 30 graden boven nul een gefrituurde loempia?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.