heetense koetsenmarkt biedt elk wat wils

“Het wordt een heel gevarieerde markt met stands met paardensportartikelen en aanverwante artikelen, maar ook allerlei kraampjes met snuisterijen, decoratie, bloemsierkunst en dergelijke. Bovendien hebben we voor kinderen leuke activiteiten in petto”, aldus de organisatoren.

Decor van de Koetsenmarkt is de sfeervolle manege, die vorig jaar grondig werd verbouwd en voorzien is van compleet nieuwe rijhal, kantine, keuken, bar en noem maar op. Voor diegenen die de sfeervolle accommodatie nog niet hebben gezien, tevens een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen.

De Koetsenmarkt is één van de grootste in deze regio en wordt dit jaar alweer voor de 23ste keer georganiseerd. Inmiddels weten veel handelaren en particulieren uit de wijde regio de weg naar de Koetsenmarkt te vinden en staat ‘Heeten’ bekend als een markt waar men óók met een kleine beurs uitstekend kan slagen. De koopwaar op de markt heeft dan ook grote diversiteit. Er wordt van alles verkocht: hoofdstellen, tuig, zadels, hoeden, rijkleding, enzovoorts.

Naast de ‘liefhebbers’ zijn op de Koetsenmarkt ieder jaar ook veel verzamelaars te vinden, weten de organisatoren “Neem nu koetslampen. Dat zijn nou écht van die dingen die de mensen voor de ‘heb’ willen. Zo’n lamp wordt dan bijvoorbeeld als decoratie in een koetshuis neergezet. Sommigen hebben daar veel geld voor over. De laatste jaren zie je dat er heel wat bezoekers komen, die alléén op oud spul uit zijn.”

De gezellige Koetsenmarkt in Heeten wordt twee volle dagen gehouden: zaterdag 28 april van 10. 00 tot 22. 00 uur en zondag 29 april van 10. 00 tot 17. 00 uur in de overdekte manege aan de Schopkensdijk in Heeten. Artikelen bestemd voor verkoop moeten vrijdag 27 april worden ingebracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.