Home / archiefcentraal / harm wolters treedt op in zaal zwakenberg

harm wolters treedt op in zaal zwakenberg

Zaal Zwakenberg in Raalte presenteert het komende weekend, voorafgaand aan Koninginnedag, twee feestelijke activiteiten. Zaterdag 28 april is er een Top of the Pops avond met muziek uit de jaren ’70, ’80 en ’90. De band Reflex treedt op en DJ Marcel van Rossum verzorgt de verdere muzikale omlijsting. Aanvang is om 21.30 uur.

Op zondag 29 april vormt Zaal Zwakenberg de locatie voor een Hollandse avond. Op het programma staan optredens van Harm Wolters, René en Bouke. De zaal is geopend vanaf 20.00 uur. De Hollandse avond begint om 20.30 uur.

Lees ook

Bijplaatsen korhoenders op de Sallandse Heuvelrug gaat door

ZWOLLE – In totaal gaat het 300.000 euro kosten: Staatsbosbeheer mag de komende vijf jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.