gezondheidscentrum opent haar deuren

Het is feest in Luttenberg. Woensdag heeft het nieuwe gezondheidscentrum ‘De Parel’ voor het eerst haar deuren geopend. Alles op het gebied van zorg is in Luttenberg nu onder één dak te vinden aan de Wispelweg, in het voormalige pand van de Rabobank.

Met het gezondheidscentrum wordt ingehaakt op de toekomstige ontwikkelingen in Luttenberg. De werkgroep Vitaliteit Luttenberg en Plaatselijk Belang zijn namelijk bezig met voorbereidingen te treffen voor het zogeheten cluster ‘Wonen, Zorg en Welzijn’. Dit houdt in dat de zorgverleners op de lange termijn zich in een nog breder verband zullen gaan huisvesten. Het nieuwe gezondheidscentrum is dus eigenlijk een oplossing om de komende jaren te overbruggen.

Aangezien zo’n beetje alles op het gebied van zorg in het gezondheidscentrum aanwezig is, zijn er meer disciplines dan alleen een huisartsenpraktijk en een apotheek te vinden. Zo kunnen de Luttenbergers in het gebouw ook terecht voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, cesartherapie, logopedie, podotherapie en revalidatietechnieken. Tevens is de nieuwe organisatie OOK voor opvoedingsondersteuning vertegenwoordigd, het laboratorium van Isala Klinieken en GGZ-Raalte hebben hun eigen plek in het pand. En tot slot zijn ook de diëtiste en het consultatiebureau van Carinova van de partij.

Hoewel het gezondheidscentrum ‘De Parel’ nu al is geopend, laat de officiële opening nog even op zich wachten. Die staat gepland op vrijdag 1 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.