gezonde lunch voor leerlingen de vogelaar

De leerlingen uit groep 8 van basisschool De Vogelaar in Raalte-Noord hebben donderdag meegedaan aan de actie ‘KlasseLunch’, een lesprogramma voor de oudste leerlingen van het basisonderwijs over gezonde voeding en samen gezellig en gezond eten.

De Vogelaar heeft meegedaan in de vorm van een volledig verzorgde lunch. Allerlei gezonde etenswaren konden gratis in een pakket bij de plaatselijke Albert Heijn worden opgehaald. De kinderen konden zelf een overheerlijk (bruin) broodje gezond maken. Bruin brood, kaas, kipfilet, melk, drinkyoghurt, komkommer, tomaat en dergelijke gingen gewild in de magen van de kinderen. Na deze leuke, gezellige lunch was er natuurlijk ook even tijd om lekker uit te buiken in het zonnetje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.