gezellig druk op dierenfeest hummeltjeshonk

Schat graven, poppenkast kijken, koe melken, het rad van fortuin, schminken en een groot springkussen… De peuters die zaterdag met hun ouders/verzorgers de fancy fair/open dag van Peuterspeelzaal Hummeltjeshonk in Heino bezochten, vermaakten zich opperbest op het ‘dierenfeest’.

“Zo leuk, al die blije gezichtjes”, merkt een leidster op. “De sfeer is geweldig, het weer is mooi en de inzet van de ouders is grandioos. Zo hebben een aantal moeders bijvoorbeeld taart en cake gebakken die verkocht worden.”

Het was gezellig druk op de fancy fair, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan de peuterzaal. Nieuwe aanmeldingen waren er ook. Marieke Baarsma: “Wat het aantal peuters betreft, hadden we laatst een dipje in verband met een lager geboortecijfer. Nu zien we het geleidelijk aan toch weer aantrekken.”