foto expositie n goedmakertje in podium

Kogelman (1977), geboren in Lemelerveld, heeft het leven van haar grootmoeder vastgelegd in beelden die spreken over een leven vol vaste ritmen en rituelen. Het leven van een moeder van dertien kinderen wordt liefdevol weergegeven in een cultuurportret van sprekende stillevens.

“Ik ging op speurtocht door haar huis en trof op de zolder, waar oma zelf niet meer kan komen, de was aan in een keurig ritme, haar creatieve manier om zoveel mogelijk was aan de lijn te kunnen hangen.”

Kogelman heeft al diverse tentoonstellingen achter de rug, maar heeft nog niet geëxposeerd in Salland. Zij vindt het fantastisch om haar werk ook in haar geboortestreek te laten zien. De tentoonstelling ’n Goedmakertje is te bezichtigen tijdens de openingsuren van de VVV aan de Canadastraat 6. Ook is deze tentoonstelling te bezichtigen op hemelvaartsdag (17 mei) van 8.00 tot 12.00 uur. Annoek zal dan zelf aanwezig zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.