Home / archiefcentraal / fikse keukenbrand in flat lijsterbesstraat

fikse keukenbrand in flat lijsterbesstraat

In een appartement aan de Lijsterbesstraat in Raalte heeft vrijdagmiddag rond 14.30 uur een flinke brand gewoed. De brand ontstond in de keuken van het appartement, dat door de vuurzee enorme schade heeft opgelopen.

Tijdens de brand waren er drie kleine kinderen (waarvan de oudste vijf jaar) aanwezig in de woning. De moeder van de kinderen was tijdens het eten koken even naar de buren gelopen. Ze werd gealarmeerd door de rookmelder, rende terug naar haar woning en zag daar dat de deur was dichtgeslagen.

Omdat de moeder geen sleutel op zak had, kon ze niet bij haar drie kinderen. In paniek bonkte ze hard op de deur, waarna de oudste open deed. Vervolgens konden de kinderen uit de woning worden gehaald. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand snel onder controle. Over de brandschade is vooralsnog niets bekend.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.