eindelijk weer een punt voor rohda raalte

Na vier verliespartijen op rij is Rohda Raalte er maandagmiddag op het eigen Sportpark Tijenraan eindelijk weer in geslaagd een punt te pakken. Tegen het hoger geklasseerde WSV uit Apeldoorn bleef de ploeg van Art Langeler steken op 1-1.

Het begin van de wedstrijd was met name aan de kant van de rood/gelen nog wat onrustig. De jonge Raalter ploeg leek nog niet helemaal van de schrik van afgelopen zaterdag te zijn bekomen, toen het een wanprestatie leverde door met 1-2 bij hekkensluiter MSC onderuit te gaan. Op het harde veld kenden de lichtvoetige mannen van Rohda duidelijk meer problemen dan de wat steviger gebouwde voorhoedespelers van WSV. Desalniettemin creëerde Rohda zich nog een paar aardige kansen, maar de doelman aan WSV-zijde bleek constant een sta-in-de-weg.

Veel meer dan het 1-1 gelijk spel zat er voor Rohda eigenlijk dan ook niet in, want de Wormense Sport Vereniging had – geholpen door het slechte veld – lange tijd het beste van het spel. Het was gezien het spelbeeld dan ook volkomen terecht dat de Apeldoornse ploeg de score in de tweede helft opende. Anouk Roest was in de 67e minuut via een prima vrije trap verantwoordelijk voor de 0-1.

Lang kon WSV echter niet genieten van de voorsprong, want ruim zes minuten later lag het leder ook aan de andere kant tegen de touwen. Evenals afgelopen zaterdag wist spits Bjorn Honshorst zijn doelpuntje mee te pikken. De mogelijkheden die daarna aan beide kanten nog ontstonden waren aan de spitsen van zowel Rohda als WSV niet besteed.

Voor de ploeg van Langeler betekent het gelijke spel een opsteker na een slechte serie van vier verliespartijen. De Raaltenaren hoeven zich nu in ieder geval geen illusies meer te maken over een eventuele deelname aan de KNVB-beker volgend jaar, en zijn bij een normaal optreden in de komende wedstrijden gevrijwaard van degradatiezorgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.