Home / archiefcentraal / deadline voor paasvuren nadert

deadline voor paasvuren nadert

Voor wie komend paasweekend een paasvuur wil ontsteken begint de tijd te dringen. Aangezien het gemeentehuis op vrijdag 6 april (Goede Vrijdag) is gesloten, kan er bij de afdeling Brandweer en Veiligheid nog tot uiterlijk donderdag 15.00 uur een ontheffing worden aangevraagd voor het verbranden van snoeihout of het ontsteken van een paasvuur tijdens het paasweekend. Het secretariaat van deze afdeling is te bereiken via het telefoonnummer 0572-347760.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.