de zwaan kleurt oranje met koninginnedag

Hotel Restaurant De Zwaan haakt dit jaar aan bij de viering van Koninginnedag in Raalte. Vanaf het begin van de middag wordt er van alles georganiseerd, waarbij het accent ligt op de kinderen.

De Zwaan doet er alles aan om die typische sfeer van Koninginnedag te creëren, want het terras is geheel oranje gekleurd. Bij mooi weer kunnen de ouders daar even bijkomen en genieten van een hapje en een drankje, terwijl hun kroost zich vermaakt met allerlei activiteiten. Voor de jonge kinderen is er een springkussen, terwijl de oudere jeugd zich kan uitleven op een klimwand. En tussen de bedrijven door is er een lekkere surprise af te halen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.