Home / archiefcentraal / de gouden emmer enthousiast op dansfestijn

de gouden emmer enthousiast op dansfestijn

Groep 8 van de basisschool De Gouden Emmer heeft maandagmiddag (16 april) in Theater Tamboer in Hoogeveen deelgenomen aan de voorrondes van de Heart Dance Award. Gewonnen hebben de leerlingen niet, maar dat was ook niet het einddoel. Het plezier, de saamhorigheid en het enthousiasme werden veel belangrijker gevonden.

In de spetterende danswedstrijd, die door de Hartstichting wordt georganiseerd, staan bewegen en gezond leven voorop. Leerlingen van tien scholen lieten hun danscapaciteiten zien. En daar stonden de Heinose schoolkinderen dan: in een heus theater, op een groot podium, geschminkt en al, met een echte jury en kritische toeschouwers. Groep 8 begon met een rap, daarna werd er volop gedanst, gejumpt, geskatet en gebald op de muziek ‘Jump’ van The Sunclub. Ze deden het zo goed dat het eraf spetterde!

Lees ook

Middag met zingende bakker

HEINO – Op zaterdag 15 augustus verzorgt Evert Kruitbosch een gezellige middag voor zestigplussers in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.