Home / archiefcentraal / cuby and the blizzards in hoftheater

cuby and the blizzards in hoftheater

De blues band ‘Cuby and The Blizzards’ komt zaterdag 14 april naar het Hoftheater in Raalte. De tournee ‘Route 65’ is een voorproefje op een volgend jaar te verschijnen album van de inmiddels 65-jarige zanger Harry Muskee.

Bijgestaan door zijn trouwe kompanen Erwin Java (gitaar), Herman Deinum (bas), Hans La Faille (drums) en Helmig van der Vegt (toetsen), brengt de inmiddels met een standbeeld vereeuwigde ‘Godfather van de Nederblues’ klassiekers als ‘Window of my Eyes’. Muskee is een legende. Lijfspreuk van deze bluesmissionaris is al veertig jaar: ‘Let’s call for drinks and kick away these blues’. Kaartjes voor Cuby and The Blizzards zijn te koop bij de VVV/ANWB Raalte en via www.hoftheater.nl

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.