cuby and the blizzards in hoftheater

De blues band ‘Cuby and The Blizzards’ komt zaterdag 14 april naar het Hoftheater in Raalte. De tournee ‘Route 65’ is een voorproefje op een volgend jaar te verschijnen album van de inmiddels 65-jarige zanger Harry Muskee.

Bijgestaan door zijn trouwe kompanen Erwin Java (gitaar), Herman Deinum (bas), Hans La Faille (drums) en Helmig van der Vegt (toetsen), brengt de inmiddels met een standbeeld vereeuwigde ‘Godfather van de Nederblues’ klassiekers als ‘Window of my Eyes’. Muskee is een legende. Lijfspreuk van deze bluesmissionaris is al veertig jaar: ‘Let’s call for drinks and kick away these blues’. Kaartjes voor Cuby and The Blizzards zijn te koop bij de VVV/ANWB Raalte en via staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.