concentratie scholen hartkamp kat in bakkie

Vanuit de omgeving De Hartkamp in Raalte komt weinig tot geen ‘lawaai’ over de plannen voor een brede school met sporthal op het grasveld achter de Pauluskerk. Wethouder Jos Elshof heeft het plan opgevat om bijna alle scholen in die hoek van Raalte op één terrein te vestigen, zodat er meteen ook voldoende draagkracht voor een sporthal is. Maar ook omdat daardoor een brede school ontstaat, waar ouders hun kinderen voor en na schooltijd in de opvang kunnen doen voor als ze zelf moeten werken. De Raalter gemeenteraad had ook gemerkt dat er vanuit de bevolking weinig bezwaar is en lijkt daarom achter de plannen te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.