chaos na aanrijding op heinoseweg

Een 23-jarige automobilist uit Zwolle had te laat door, dat de twee auto’s voor hem stil stonden voor het verkeerslicht.

De Zwollenaar klapte met zijn auto vervolgens vol achter op de auto van een 24-jarige man uit Kampen. Laatstgenoemde botste daardoor op zijn beurt weer tegen de achterkant van de wagen van een 45-jarige man uit Dronten. De automobilisten uit Zwolle en Kampen moesten per ambulance voor onderzoek naar het Sophiaziekenhuis in Zwolle, maar konden al snel zonder ernstig letsel naar huis. De man uit Dronten kon na de schrik en wat blikschade zijn reis hervatten.

Als gevolg van de aanrijding stonden de wegen rondom Raalte in razend tempo helemaal vol. Met name het verkeer op de Heinoseweg, in de richting Heino naar Raalte, ondervond veel hinder van het ongeval.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.